Delimitarea si numerotarea sectiilor de votare in comuna Pastraveni

numerotare sectii votare 1 numerotare sectii votare 2 numerotare sectii votare 3 numerotare sectii votare 4 numerotare sectii votare 5

Share This:

Dispozitie afisaj electoral

dispozitie afisaj electoral

Share This:

“Reabilitare si modernizare Camin Cultural in satul Radeni, Comuna Pastraveni”

Primarul comunei, Gorea Anton Nicolai, va informeaza ca s-a efectuat receptia lucrarilor de construire la obiectivul “Reabilitare si modernizare Camin Cultural in satul Radeni, Comuna Pastraveni”, Caminul Cultural devenind astfel functional pentru desfasurarea serbarilor scolare si altor activitati cultural-artistice. Share This:

CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI DEPISTARE A CANCERULUI DE COL UTERIN

ANUNȚ CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI DEPISTARE A CANCERULUI DE COL UTERIN   În perioada următoare se va desfășura o campanie gratuită de depistare precoce activă a cancerului de col uterin prin efectuarea testării Babeş-Papanicolau la populaţia feminină cu vârste între 25 -64 de ani. Pentru înscrieri în vederea efectuării examinărilor și pentru alte detalii, vă rugăm să o contactați pe doamna asistent comunitar Trifescu Sidonia Gabriela tel. 0787778679. Testarea este gratuită. Cancerul de col uterin poate fi prevenit prin vaccinare … Citeste mai mult…

“Festivalului de datini si obiceiuri”

A 3-a editie a “Festivalului de datini si obiceiuri” organizat de comuna Pastraveni in parteneriat cu Consiliul Judetean Neamt. https://www.facebook.com/1778270292388780/videos/345624339361722/   Share This:

In colind la primarie

Primarul comunei Gorea Anton-Nicolai, multumeste grupurilor de colindatori, elevi ai Scolii Gimnaziale Pastraveni si Radeni, multumeste doamnei director Perta Elena precum si cadrelor didactice, pentru frumoasele colindele cu care acestia l-au colindat. “Îmi doresc ca sfintele sarbatori sa va aduca multe bucurii, sanatate si prosperitate, un an nou imbelsugat. Craciun fericit! si un An Nou cu multe impliniri si succese.” Share This:

Finalizare si receptie lucrari la obiectivele de investitii: “Extindere sediu primarie” obiectiv finantat prin programul PNDL conform OUG 28 si “Garaj SVSU” obiectiv finantat din bugetul local.

Primarul comunei, Gorea Anton Nicolai, va informeaza ca in luna septembrie s-au finalizat si receptionat lucrarile la obiectivele de investitii: “Extindere sediu primarie” obiectiv finantat prin programul PNDL conform OUG 28 si “Garaj SVSU” obiectiv finantat din bugetul local. Aceste investitii reprezinta o parte din ceea ce s-a propus a se face la preluarea mandatului, alaturi de consiliul local si cetatenii comunei Pastraveni.                     Share This:

Refacere in totalitate a puntii peste paraul Radeanca din punct pod Topolita spre Lunca Moldovei

Primarul comunei Pastraveni, Gorea Anton Nicolai, la initiativa dl. consilier local Movila Mihai si impreuna cu dl. Grumazescu Marin, au refacut in totalitate puntea peste paraul Radeanca din punct pod Topolita spre Lunca Moldovei, asigurand astfel accesul cetatenilor pe o cale mai scurta catre proprietatile lor. Primarul comunei incurajeaza astfel de initiative, invitand si alti consilieri la asemenea fapte cetatenesti.                       Share This:

Activitatea de “Vizita de studiu in Republica Moldova” in comuna Dragusenii Noi.

In cadrul proiectului accesat de catre Primaria comunei Pastraveni, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Pastraveni, proiect sustinut de Ministerul Culturii, s-a desfasurat activitatea de “Vizita de studiu in Republica Moldova” in comuna Dragusenii Noi. Cu acesta ocazie s-au desfasurat activitati cultural-artistice de catre elevii ambelor scoli, si anume: vizita la doua obiective turistice din zona, respectiv Muzeul Manuc Bey si Manastirea Hancu. Primarul Gorea Anton Nicolai, impreuna cu reprezentantii Primariei, au avut intalniri si dezbateri cu angajatii Primariei din Dragusenii Noi, … Citeste mai mult…